Termíny závodů 2010!

18.01.2010 18:52

picture

 


 

Studenti, kteří se účastnili I. ročníku soutěže Formule 1 ve školách jistě poznali, že se jednotlivé fáze soutěže prodlužují. Stejné je to i s termínem závodů, který se posunul téměř o měsíc, takže budete mít na vše více času.

Minulý rok byla spolupráce se školami, které nám poskytly prostor pro konání závodů, velmi příjemná. Především díky výborné práci a vstřícnosti ředitelů škol a jejich zástupců, kteří nám s celou organizací velmi pomohli, jsme se rozhodli uspořádat Národní kola opět na těch samých místech.

17. – 18. 4. 2010 – Národní kolo Moravy, Integrovaná střední škola automobilní, Brno
24. – 25. 4. 2010 – Národní kolo Čech, Střední průmyslová škola, Kolín

Přesný rozpis týmů na jednotlivé závodní dny budou na stránkách v průběhu února.

Termín a místo Celostátního finále vám sdělíme na konci měsíce ledna. Pro ty kteří nečetli, tak Světový šampionát 2010 se koná v Singapuru ve dnech 18. – 26. 9. 2010.

Nezapomeňte, že na závodech se nehodnotí pouze kvalita konstrukce a výroby modelu, ale i ústní prezentace, prezentace v prezentačním boxu, týmová identita, týmová práce atd.
V průběhu následujících měsíců vám připravíme „manuál“, který vám přiblíží jednotlivé soutěžní kategorie a připomene na co byste neměli zapomenout. Vše naleznete i v Organizačních pravidlech soutěže, nezapomeňte je pečlivě pročíst, ať víte co vše závody obnáší.

Dnes nám byl zaslán odkaz na internetové stránky týmu 3D Helix, podívat se můžete zde.

Tým Formule 1 ve školách

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.